Stof genoeg

 

Zijn alle medewerkers huishoudelijke hulp deskundig?

Gaat de organisatie medewerkers op terrein van huishoudelijke hulp bijscholen of stelt de gemeente dit als eis in het kader van de WMO?

Dan is dit een betaalbaar en beproefd alternatief voor klassikale scholing. Met lagere scholingskosten, minder verlet door scholing en veel minder regelwerk.

Aanvragen informatie e-learning

Infographic Stof genoegDoeltreffend, beproefd en tegen lage kosten geschoold

Vaak werken medewerkers al jaren zonder al te doelgerichte scholing in deze functie. En omdat het om betrekkelijk veel medewerkers gaat, loopt scholing al snel in de papieren. Ook is onduidelijk wie nu precies wel en wie geen bijscholing nodig heeft, want natuurlijk hebben mensen in de praktijk ook de nodige kennis in huis. Maar welke kennis hebben ze en is dat voldoende? Met de e-learning Stof genoeg vallen de kosten mee.En met de e-learning kan elke medewerker zelfstandig aan de slag.

Onderwerpen e-learning Stof genoeg

De e-learning gaat in op onderwerpen als professioneel schoonmaken, vraaggericht werken, zelfredzaamheid, hygiëne, werktechnieken en schoonmaakmiddelen en arbo. Elk van de negen lesblokken wordt afgesloten met een toets. Als de deelnemer slaagt voor de toets, is zij vakvrouw met verstand van huishoudelijke hulp. Desgewenst ontvangt de deelnemer een certificaat.
Vraag hier je gratis demo aan zodat je weet hoe het eruit ziet en hoe eenvoudig de techniek is.

Voor wie is de e-learning Stof genoeg bedoeld?

De e-learning is bedoeld voor alle medewerkers van niveau 1 en 2 die huishoudelijke hulp geven in de privé-situatie. Dit kan in de thuiszorg zijn, in fokuswoningen, in kleinschalige woonvormen en bijvoorbeeld het verzorgingshuis.

Ontwikkeld met Vilans

Samen met het kenniscentrum voor de ouderenzorg Vilans heeft E-learning made easy de e-learning ontwikkeld op basis van de succesvolle publicatie Stof genoeg. Daarmee komt voor een grote groep medewerkers in de zorg e-learning beschikbaar.

Meer e-learning voor deze doelgroep: Signaleren

Als aanvulling op Stof genoeg is er een e-learning Signaleren ontwikkeld. Cursisten leren hoe zijn kunnen signaleren en wat zij vervolgens doen met de signalen. Lees hier meer over de e-learning Signaleren.

Wat kost e-learning Stof genoeg?

De prijs is afhankelijk van veel factoren. Heeft de organisatie een leerplatform en moet het daaraan worden toegevoegd of is er geen eigen leerplatform? Hoe wil je de administratieve kant regelen? Hoeveel deelnemers zijn er? Hierdoor is het onmogelijk om op deze plek al een prijs te noemen. Natuurlijk gaan we graag aan de slag om een scherpe offerte te maken als we een goed beeld van de vraag hebben. Neem contact op via het contactformulier om kenbaar te maken dat je meer wilt weten over Stof genoeg. Hedwig neemt dan contact met je op!

Benieuwd geworden?

Aanvragen informatie e-learning

terug naar E-learning made easy

Share
Share