E-learning expert sinds 2001

Hedwig Schlotjes-Belle

Hedwig heeft haar wortels in de zorg. Tijdens haar studie werkt ze in de avond- en weekenddienst in toen nog de gezinsverzorging. Na haar studie gaat ze werken bij Vilans als innovatiemedewerker op het terrein van thuiszorg. Ze is auteur van het standaardboek voor hulp bij het huishouden: Stof genoeg. Ook bij Vilans houdt ze zich bezig met e-learning ontwikkelen.

Bij de start van haar eigen bedrijf in 2004 kan Hedwig direct aan de slag als e-learning ontwikkelaar bij Noordhoff Uitgevers. Samen met Vilans ontwikkelt Hedwig de e-learning Stof genoeg. Deze e-learning is inmiddels door >1000 cursisten gedaan. In samenwerking met diverse zorgorganisaties verschijnen ook andere titels.

E-learning ontwikkelen is complex en veelomvattend. En dus werkt Hedwig samen met anderen voor een leerzaam en mooi eindresultaat. Per klus bekijken we wat nodig is en bekijken we wie welke taak doet. En omdat we per klus inhuren, blijven de kosten betaalbaar.

 

CRKBO_Instelling

In de evaluatie van onze modules zegt 95% van de medewerkers, jong en oud, hoog en lager opgeleid zijn, dat ze e-learning een prettige manier van leren vinden.

Opleiden is een serieuze zaak. Als E-learning Made Easy bieden we kwaliteit en staan we pal voor die kwaliteit. Daarom is E-learning Made Easy als opleidingsinstituut gecertificeerd bij het CRKBO.

Wat zeggen anderen over E-learning made easy?

Hedwig is een gedreven adviseur die graag samen met jou zoekt naar oplossingen, zowel als het gaat om opleidingsvraagstukken als om ICT vragen. Hedwigs kracht zit in het snel reageren op welke vraag dan ook. Ze schakelt snel en gaat direct aan de slag met acties. Geraldine Rebel, P&O adviseur Vivium Zorggroep

Omdat Hedwig veel aanbieders kent en de verschillen kan duiden, kan ze goed advies geven.– Mariken van de Loo, L’eau’Z

Over Hedwigs team

E-learning heeft vele kanten: didactisch, technisch, film, foto, illustraties, tekst, toetsvragen, geluid. Als jouw organisatie eigen mensen heeft die kunnen ondersteunen op het gebied van foto, film, geluid, illustratie of toetsvragen: prima! En als ze er niet zijn, dan dragen we graag de mensen voor uit ons eigen team. Vakmensen die gevoel hebben voor opleiden en kwaliteit!

twitter linkedin facebook google-plus slideshare

Benieuwd hoe wij JOU kunnen helpen e-learning succesvol te implementeren?

We horen je vraag graag, hieronder vind je het contactformulier.

Hoe kan ik je helpen?

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

De organisatie waar je werkt

 

 

Share
Share