E-learning klinisch redeneren

Ook medewerkers van niveau 2 gaan werken met Omaha System. En ook zij hebben op hun niveau en voor hun werkzaamheden scholing nodig in Omaha System. Wij zijn de enige organisatie die specifiek voor deze medewerkers scholing heeft ontwikkeld. En mocht je twijfelen aan e-learning en medewerkers niveau 2? Daar hebben we veel goede! ervaring mee.

In de cursussen komen verschillende zorgplannen en praktijksituaties naar voren, zodat de medewerker beter wordt in het lezen en uitvoeren van een zorgplan in Omaha System.

Omaha System in Beeld e-learning zorg

 

  •  lekker relaxed leren: op je moment en tempo
  • inclusief instructiefilmpjes, praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • te volgen op laptop, tablet of smartphone
  • ook beschikbaar na afronding (alle kennis in je broekzak)
  • automatische accreditatie na de toets

E-learning Omaha in Beeld (niveau 2)

Ook medewerkers van niveau 2 gaan werken met Omaha System. En ook zij hebben op hun niveau en voor hun werkzaamheden scholing nodig in Omaha System. Wij zijn de enige organisatie die specifiek voor deze medewerkers scholing heeft ontwikkeld. En mocht je twijfelen aan e-learning en medewerkers niveau 2? Daar hebben we veel goede! ervaring mee.

De e-learning Omaha in Beeld bestaat uit 2 modules. De eerste module start meteen korte uitleg over Omaha System. Aan de hand van 3 video’s leren ze Omaha kennen via herkenbare praktijkvoorbeelden.  Na de e-learning weten cursisten hoe ze Omaha System kunnen toepassen.

In de tweede module komt rapporteren aan bod: wat zijn richtlijnen rapporteren en hoe past de cursist die toe. Ook in deze module is er steeds een duidelijke link naar Omaha System. Cursisten gaan doelgericht aan de slag met de voorbeelden en vragen. De modules worden afgesloten met een toets.

Voordelen van Omaha System in Beeld

  • e-learning sluit aan bij kennis en werkzaamheden van cursist
  • wel scholing, geen verlet
  • na cursus kan cursist werken met Omaha System
  • na scholing kan de cursist rapporteren volgens de richtlijnen rapporteren V&VN

Leren=Leuk

Deze e–learning is beschikbaar als onderdeel van de Leren=Leuk Academie. Ons aanbod waarmee je voor elk functieniveau beschikt over een complete leerlijn. Voor medewerkers van niveau 1 tot en met niveau 6. Lees hier meer over dit aanbod.

Veel mensen denken dat e-learning onpersoonlijk is. Wij merken dat als cursisten vragen of opmerkingen hebben, E-learning Made Easy snel reageert. Dat is erg plezierig.

Stijn van Beurden, Intern Adviseur implementatie zorginformatiesysteem (ZIS)

E-learning Made Easy is gecertificeerd partner bij Omaha Systems
E-learning Made Easy een opleidingsinstituut geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs).
De e-learning is voor 5 studiepunten geaccrediteerd bij het kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden. (ID 225931, Klinisch redeneren met Omaha System).

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 70+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag?  Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op!

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.