E-learning Signaleren

E-learning voor medewerkers huishoudelijke ondersteuning over signaleren

Medewerkers huishoudelijke ondersteuning zien en horen veel. Om het signaleren ouderenzorg ook daadwerkelijk goed te kunnen doen, is de e-learning Signaleren een handige ondersteuning.

Met de e-learning Signaleren leert de cursist hoe zij/hij signaleert en ook welke actie zij/hij dan onderneemt. Door diverse voorbeeldsituaties maakt de cursist kennis met verschillende situaties.

Alle medewerkers aantoonbaar deskundig

Ook voor niveau 1 en 2 wordt duidelijk dat er meer kwaliteitseisen gesteld worden. Door de zorgorganisatie zelf, en soms ook door de gemeente die scholing verplicht stelt in het kader van de WMO. Juist omdat deze medewerkers gedurende een langere tijd bij de cliënt zijn, kunnen zij een rol spelen om veranderingen te signaleren. Maar dat kan een medewerker niet vanzelf.

e-learning Signaleren

Doeltreffend en tegen lage kosten geschoold

Met e-learning kun je grote groepen medewerkers tegen lage kosten scholen. Ook deze groep medewerkers blijkt over het algemeen prima in staat om e-learning via de eigen computer te volgen.

Eindresultaat: toetsbaar geschoolde medewerkers via e-learning

Met de e-learning worden medewerkers geschoolde en deskundige medewerkers op het terrein van signaleren.  Beide lesblokken wordt afgesloten met een toets. Als de deelnemer slaagt voor de toets, is zij vakvrouw met verstand van Signaleren. Desgewenst ontvangt de deelnemer een certificaat.

Signaleren voor medewerkers huishoudelijke ondersteuning

De e-learning is bedoeld voor alle medewerkers van niveau 1 en 2 die huishoudelijke hulp geven in de privé-situatie. Dit kan in de thuiszorg zijn, in fokuswoningen, in kleinschalige woonvormen en bijvoorbeeld het verzorgingshuis.

Meer weten?

Vraag onze catalogus aan voor meer informatie. Natuurlijk maken we ook graag een prijsopgave, daarvoor is het nodig om meer te weten. Vraag hier een offerte aan, dan plannen we een belafspraak in! 

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 50+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen. Niet gevonden? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.