Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

Gratis E-learning Hitteprotocol

Gratis e-learning over hitteprotocol in de zorg

Door klimaatverandering zijn er steeds vaker hete dagen in Nederland. En warm weer brengt gezondheidsrisico’s en zelfs levensbedreigende gevolgen met zich mee. Tijdens de hittegolf in juli 2019 stierven er 400 mensen meer dan in een gemiddelde zomerweek.  En dit waren vooral ouderen en kwetsbare mensen. Superbelangrijk dus dat jij als zorgprofessionals weet welke maatregelen je neemt met warm weer en hoe je je kunt voorbereiden op een warme periode.

Alle antwoorden bij elkaar

Want hoe zorg je ervoor dat de zorgvrager voldoende vocht binnenkrijgt? Ga je voor een Cornetto of voor een Raketje?? Of…?

Hoe voorkom je dat de zorgvrager oververhit raakt? Geeft de schaduw verkoeling? En ook belangrijk: hoe houd je je eigen hoofd koel? Hoe zorg je dat jijzelf geen zonnesteek krijgt?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer over omgaan met aanhoudende hitte vind je terug in onze gratis e-learning Hitteprotocol.

E-elearning Hitteprotocol

Meer leren?

Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?

Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.