E-learning Medicatie toedienen

E-learning alle verschillende vormen van medicatie toedienen

Als zorgprofessional help je zorgvragers met hun medicatie en dan kom je veel meer tegen dan alleen maar medicatie in tabletvorm.

Wist je dat er meer dan 8 verschillende wegen zijn waarlangs je medicatie kan toedienen? Deze hebben allemaal unieke voordelen en nadelen. En je kunt ze alleen goed toepassen als je voldoende kennis hebt.

Bekwaam jezelf

Weet jij bijvoorbeeld hoe je helpt bij het juist inhaleren met een poederinhalator? En herken jij de signalen van een zorgvrager die zijn medicatie niet goed inneemt? Wil je dit graag te weten komen en nog meer leren over het juist toedienen van medicatie, doe dan deze module.

Leren=Leuk

Deze e–learning is beschikbaar als onderdeel van de Leren=Leuk Academie. Ons aanbod waarmee je voor elk functieniveau beschikt over een complete leerlijn. Voor medewerkers van niveau 1 tot en met niveau 6. Lees hier meer over dit aanbod of  klik hier als je zzp-er bent.

 

e-learning medicatie toedienen

 

  • lekker relaxed leren: op je eigen moment en tempo
  • inclusief instructiefilmpjes, praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • te volgen op laptop, tablet of smartphone
  • ook beschikbaar na afronding (alle kennis in je broekzak)
  • automatische accreditatie na de toets

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 70+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag?  Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op!

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.