Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

E-learning Medicatie toedienen

E-learning alle verschillende vormen van medicatie toedienen

Als zorgprofessional help je zorgvragers met hun medicatie en dan kom je veel meer tegen dan alleen maar medicatie in tabletvorm.

Wist je dat er meer dan 8 verschillende wegen zijn waarlangs je medicatie kan toedienen? Deze hebben allemaal unieke voordelen en nadelen. En je kunt ze alleen goed toepassen als je voldoende kennis hebt.

Bekwaam jezelf

Weet jij bijvoorbeeld hoe je helpt bij het juist inhaleren met een poederinhalator? En herken jij de signalen van een zorgvrager die zijn medicatie niet goed inneemt? Wil je dit graag te weten komen en nog meer leren over het juist toedienen van medicatie, doe dan deze module.

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend, waardoor er continu een vraag is naar kennis. Een cursist komt soms om iets nieuws te leren, soms om na te zoeken hoe iets zit en soms ter bevestiging dat ze het goed doet. Met onze Leren=Leuk Academie kan dat allemaal en hebben we e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen. Of wil je meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.