Medisch Rekenen

E-learning over verpleegkundig rekenen

Regelmatig moeten zorgprofessionals in de ouderenzorg rekenen. Het gaat dan vooral om rekenen met medicatie: miligram omrekenen naar gram, maar ook rekenen met zuurstof, rekenen bij infuuspompen en het klaarmaken van een injectie. Het zijn alledaagse zorgmomenten die om rekenkennis vragen.

Voorkom medische missers!

En dat is nog wel een ding, want rekenen is voor veel verzorgenden en verpleegkundigen niet hun sterkste punt. Rekenfouten zijn zo gemaakt en kunnen grote gevolgen hebben. Belangrijk dus dat zorgprofessionals over de juiste rekenvaardigheden beschikken.

 

e-learning medisch rekenen

 

  • lekker relaxed leren: op je eigen moment en tempo
  • inclusief instructiefilmpjes, praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • te volgen op laptop, tablet of smartphone
  • ook beschikbaar na afronding (alle kennis in je broekzak)
  • automatische accreditatie na de toets

Oefenen met verpleegkundig rekenen

Gelukkig valt alles te leren, onder andere door oefenen en leren van feedback. En dat is precies wat je gaat doen in onze e-learning Medisch rekenen! In de e-learning krijg je duidelijke uitleg over alle verplichte rekenonderdelen, inclusief inzichtelijke overzichtstabellen en rekentips. Zo kun je als zorgprof foutloos en veilig aan de slag met medisch rekenen in de praktijk.

Leren=Leuk

Deze e–learning is beschikbaar als onderdeel van de Leren=Leuk Academie. Ons aanbod waarmee je voor elk functieniveau beschikt over een complete leerlijn. Voor medewerkers van niveau 1 tot en met niveau 6. Lees hier meer over dit aanbod of  klik hier als je zzp-er bent.

Ik had niet gedacht dat ik het prettig zou vinden, een cursus op de computer. Maar ik vond het allemaal heel duidelijk.
De lesblokken, filmpjes en plaatjes zijn me goed bevallen.

Brigitta, cursist

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 70+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag?  Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op!

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.