Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

Medisch Rekenen

E-learning over verpleegkundig rekenen

Regelmatig moeten zorgprofessionals in de ouderenzorg rekenen. Het gaat dan vooral om rekenen met medicatie: miligram omrekenen naar gram, maar ook rekenen met zuurstof, rekenen bij infuuspompen en het klaarmaken van een injectie. Het zijn alledaagse zorgmomenten die om rekenkennis vragen.

Voorkom medische missers!

En dat is nog wel een ding, want rekenen is voor veel verzorgenden en verpleegkundigen niet hun sterkste punt. Rekenfouten zijn zo gemaakt en kunnen grote gevolgen hebben. Belangrijk dus dat zorgprofessionals over de juiste rekenvaardigheden beschikken.

E-learning Medisch rekenen

Oefenen met verpleegkundig rekenen

Gelukkig valt alles te leren, onder andere door oefenen en leren van feedback. En dat is precies wat je gaat doen in onze e-learning Medisch rekenen! In de e-learning krijg je duidelijke uitleg over alle verplichte rekenonderdelen, inclusief inzichtelijke overzichtstabellen en rekentips. Zo kun je als zorgprof foutloos en veilig aan de slag met medisch rekenen in de praktijk.

Meer leren?

Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?

Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.