Voedselhygiëne
E-learning over voedselhygiëne / HACCP in de zorg
Zorgvragers zijn vaak oud en kwetsbaar en daarom wil je graag extra voorzichtig zijn met het voorbereiden en bewaren van eten.
Een voedselinfectie is zo opgelopen en daar kan een zorgvrager behoorlijk ziek van worden. Tegelijkertijd is het weggooien van etenswaren ook zonde… Het bereiden en bewaren van voedingsmiddelen vraagt dus om de nodige kennis.
Hoe zat het ook alweer met kruisbesmetting? En zuivelproducten?
Medewerkers hebben vast ooit geleerd hoe het zat met FiFo. En hoe en waar je de verschillende voedingsmiddelen bewaart. Maar hoe het precies zit? Moet je eieren wel of niet in de koelkast bewaren? Wat doe je met een pak melk dat een uur op het aanrecht heeft gestaan? En hoe zat het ook alweer met je snijplank nadat daar kipfilet op heeft gelegen?

Alles over voedselhygiëne in de e-learning
In het belang van de veiligheid is het goed om de kennis over voedselhygiëne op te frissen. En dat kan super-easy met onze praktijkgerichte e-learning! In de cursus de belangrijkste aandachtspunten rond voedselveiligheid op een rijtje. Zo leert de cursist op een leuke en eenvoudige manier alle nodige info over onderwerpen van kruisbesmetting tot handhygiëne tot de indeling van de koelkast.
Meer leren?
Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?
Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.
Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen.
Gratis
Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.
Over E-learning Made Easy
E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.