Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

E-learning Voedselhygiëne

E-learning over voedselhygiëne / HACCP in de zorg

Zorgvragers zijn vaak oud en kwetsbaar en daarom wil je graag extra voorzichtig zijn met het voorbereiden en bewaren van eten.

Een voedselinfectie is zo opgelopen en daar kan een zorgvrager behoorlijk ziek van worden. Tegelijkertijd is het weggooien van etenswaren ook zonde… Het bereiden en bewaren van voedingsmiddelen vraagt dus om de nodige kennis.

Hoe zat het ook alweer met kruisbesmetting? En zuivelproducten?

Medewerkers hebben vast ooit geleerd hoe het zat met FiFo. En hoe en waar je de verschillende voedingsmiddelen bewaart. Maar hoe het precies zit? Moet je eieren wel of niet in de koelkast bewaren? Wat doe je met een pak melk dat een uur op het aanrecht heeft gestaan? En hoe zat het ook alweer met je snijplank nadat daar kipfilet op heeft gelegen?

E-learning Voedselhygiene

Alles over voedselhygiëne in de e-learning

In het belang van de veiligheid is het goed om de kennis over voedselhygiëne op te frissen. En dat kan super-easy met onze praktijkgerichte e-learning! In de cursus de belangrijkste aandachtspunten rond voedselveiligheid op een rijtje. Zo leert de cursist op een leuke en eenvoudige manier alle nodige info over onderwerpen van kruisbesmetting tot handhygiëne tot de indeling van de koelkast.

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend, waardoor er continu een vraag is naar kennis. Een cursist komt soms om iets nieuws te leren, soms om na te zoeken hoe iets zit en soms ter bevestiging dat ze het goed doet. Met onze Leren=Leuk Academie kan dat allemaal en hebben we e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen. Of wil je meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.