E-learning Voedselhygiëne

E-learning over voedselhygiëne / HACCP in de zorg

Zorgvragers zijn vaak oud en kwetsbaar en daarom wil je graag extra voorzichtig zijn met het voorbereiden en bewaren van eten.

Een voedselinfectie is zo opgelopen en daar kan een zorgvrager behoorlijk ziek van worden. Tegelijkertijd is het weggooien van etenswaren ook zonde… Het bereiden en bewaren van voedingsmiddelen vraagt dus om de nodige kennis.

Hoe zat het ook alweer met kruisbesmetting? En zuivelproducten?

Medewerkers hebben vast ooit geleerd hoe het zat met FiFo. En hoe en waar je de verschillende voedingsmiddelen bewaart. Maar hoe het precies zit? Moet je eieren wel of niet in de koelkast bewaren? Wat doe je met een pak melk dat een uur op het aanrecht heeft gestaan? En hoe zat het ook alweer met je snijplank nadat daar kipfilet op heeft gelegen?

 

e-learning voedselhygiene

 

  •  lekker relaxed leren: op je moment en tempo
  • inclusief instructiefilmpjes, praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • te volgen op laptop, tablet of smartphone
  • ook beschikbaar na afronding (alle kennis in je broekzak)
  • automatische accreditatie na de toets

Alles over voedselhygiëne in de e-learning

In het belang van de veiligheid is het goed om de kennis over voedselhygiëne op te frissen. En dat kan super-easy met onze praktijkgerichte e-learning! In de cursus de belangrijkste aandachtspunten rond voedselveiligheid op een rijtje. Zo leert de cursist op een leuke en eenvoudige manier alle nodige info over onderwerpen van kruisbesmetting tot handhygiëne tot de indeling van de koelkast.

Leren=Leuk

Deze e–learning is beschikbaar als onderdeel van de Leren=Leuk Academie. Ons aanbod waarmee je voor elk functieniveau beschikt over een complete leerlijn. Voor medewerkers van niveau 1 tot en met niveau 6. Lees hier meer over dit aanbod of  klik hier als je zzp-er bent.

De praktijk voorbeelden tijdens de e-learning maken het goed toepasbaar en duidelijk.

Annelies, cursist

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 70+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag?  Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op!

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.