Bijscholing zonder administratieve rompslomp

​Wij zijn je docent, je kalender én je naslagwerk.

Met de online Leren=Leuk Academie hoef je je nooit meer af te vragen of je wel up-to-date bent. Daarnaast kun je objectief aantonen dat je voldoet aan alle verplichtingen qua bijscholing en nascholing. En je accreditatiepunten zijn automatisch bijgeschreven. Easy!

Dat is gemakkelijk voor jou en het is noodzakelijk voor je opdrachtgever. Maar het belangrijkste is dat jij zo de beste zorg geeft aan je zorgvragers.

Want daar doe je het voor.

Je hebt fijn werk in een mooie sector

Je bepaalt zelf welke diensten je draait, je kiest je eigen werkomgeving en je bent onafhankelijk en flexibel. Ideaal. Aan de andere kant: je moet ook veel. Je administratie bijhouden, btw-aangifte doen.

Én bijscholen en nascholen, natuurlijk. Essentieel, die twee. Maar in tegenstelling tot jouw collega’s in loondienst heb jij niemand die het voor je uitpluist en regelt.

Gelukkig zijn wij er. We maken het je makkelijk.

Inclusief

 • jaarlijkse updates voor alle e-learnings
 • extra materialen: oefeningen, quizzen, filmpjes
 • handige mailtjes tussendoor (om bij de les te blijven)
 • automatische accreditatie na de toets
 • supersnelle helpdesk

Aangenaam: E-learning Made Easy

We zijn gespecialiseerd in online leren voor de ouderenzorg. We zorgen ervoor dat jij kunt bij- en nascholen op een praktische en leuke manier. En vooral: easy. Met ons Leren=Leuk abonnement.

Inclusief

 • jaarlijkse updates voor alle e-learnings
 • extra materialen: oefeningen, quizzen, filmpjes
 • handige mailtjes tussendoor (om bij de les te blijven)
 • automatische accreditatie na de toets
 • supersnelle helpdesk

“Ik had niet gedacht dat ik het prettig zou vinden, een cursus op de computer. Maar ik vond het allemaal heel duidelijk. De lesblokken, filmpjes en plaatjes zijn me goed bevallen.”

Cursist Birgit over de module Injecteren

“Oei. Een abonnement”, denk je misschien

Want je vindt dat meer iets voor grote zorgorganisaties. Je twijfelt of het wel zo gunstig is voor jou als zelfstandige.

Maar juist voor ZZP’ers is ons abonnement ideaal

 • je blijft vanzelf op de hoogte van de laatste richtlijnen of hot topics in de zorg
 • je krijgt onbeperkt toegang tot vele modules voor een vast bedrag
 • je krijgt extra service en materialen
 • je ontvangt gratis updates en nieuwe cursussen
 • je kunt tegen gereduceerd tarief de voorbehouden & risicovolle handelingen inoefenen en/of aftoetsen; de theorie heb je al met de e-learning gedaan als voorbereiding, dus je bent dan lekker efficiënt bezig met de vaardigheden

 

Ook thuis en op de werkvloer: super easy

Je volgt alle modules vanaf de bank, in je eigen tijd en op je eigen tempo. Je kunt bij ons zelfs beginnen met de eindtoets, voor het geval je alles van een onderwerp al weet. Op die manier heb je je certificaat en accreditatiepunten mega snel binnen.

Voor het abonnement voor niveau 3 en hoger geldt: na behalen van de modules worden je accreditatiepunten automatisch bijgeschreven. Dat hoef jij niet bij te houden.

“Superfijn dat we terug kunnen naar de lesstof. Die wet is zo ingewikkeld. Nu pakken we gewoon even de e-learning erbij en lopen dan de belangrijkste dingen door.”

Cursist Demi over de module Wet zorg en dwang

Cursus afgerond? Lesstof blijft beschikbaar

Wel zo handig, want zo kun je altijd nog even iets nalezen of dubbelchecken. Thuis, onderweg of op de werkvloer, want onze e-learning werkt ook op je tablet of smartphone. Zo heb je altijd een up-to-date naslagwerk in je broekzak.

“Sluit jullie e-learning wel aan op de praktijk?”

Jazeker. Weet je wat onze cursisten vaak zeggen? “Hee, dit is heel herkenbaar, zo’n zorgvrager heb ik ook!” En dat is precies de bedoeling.

De e-learning gaat over de verantwoordelijkheden die jij hebt, casussen die voor jou herkenbaar zijn en praktijkvoorbeelden die helpen jouw zorgverlening beter te maken. Daardoor wordt het leren ontzettend leuk. Je weet meteen waar je het voor doet, en voor wie.

Daarnaast bieden we de lesstof op verschillende manieren aan. De ene keer krijg je een opdracht, de andere keer bekijk je een video, dan weer krijg een casus met interactieve vragen. Allemaal verpakt in een eigentijds jasje met mooie foto’s en overzichtelijke afbeeldingen.

Hieronder zie je voorbeeldschermen uit verschillende modules van onze e-learnings.

Kortom

Niets is zo veranderlijk als de ouderenzorg. Juist daarom is zo’n abonnement fijn.

 • je hebt de zekerheid dat je altijd up-to-date bent
 • de e-learning is gebaseerd op Nederlandse wetgeving en landelijke protocollen, denk aan de Wet zorg en dwang en de Kickprotocollen van Vilans
 • je bent direct op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en onderwerpen
 • je krijgt updates en nieuwe cursussen, snel en zonder extra kosten
 • je ontvangt regelmatig een interessante learning snack want we snappen dat je het druk hebt

En dat alles zo simpel en eenvoudig, dat het jou geen extra werk kost – maar vooral heel veel extra werkplezier oplevert.

Speciale aanbieding

Tot nu toe konden alleen organisaties een abonnement bij ons afnemen. Maar we kregen steeds vaker vragen van zzp verzorgenden en verpleegkundigen of dat ook voor hen beschikbaar is.

En tada: het Leren = Leuk abo is er nu ook voor jou als zzp-er.

Met een paar heel mooie bonussen!

Meer informatie over de e-learnings?

Vraag de catalogus aan

Ga direct naar de webshop

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging, en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend. Je hebt dus constant kennis nodig: om iets nieuws te leren, om na te zoeken hoe iets zit of om te checken of je een handeling nog wel goed uitvoert.

Met onze Leren = Leuk Academie kan dat allemaal.
We hebben 70+ e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag?  Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op!

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.