Dit weekend heb ik eindelijk mijn kerstboom neergezet en alle lampjes, stalletjes en rendieren uitgestald. Buiten was het zo koud, dat de buitenlichtjes nog even moesten wachten.

Waar ik niet mee zou wachten als ik jou was, is de aanschaf van bijvoorbeeld het zzp-abonnement of de e-learning Vakbekwaam Indiceren met Omaha. Per 30 december gaan de prijzen namelijk omhoog met 5%. Da’s dus heel makkelijk besparen!

En als je denkt: hoezo 30 december?!? Ondanks dat we hier bij E-learning Made Easy en E-WISE doen aan online leren, is er een hoop hand- en nadenkwerk; er zijn dus mensenhanden nodig om de prijs te verhogen. Dus wacht niet te lang en profiteer nog van de prijzen van 2022.

Namens het hele team dat dit mogelijk maakt, dank aan alle klanten en cursisten! Graag tot volgend jaar.

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een allemachtig prachtig 2023.

Artikel geschreven door:

Hedwig Schlötjes-Belle

Hedwig Schlötjes is de gedreven oprichter van E-learning Made Easy. Door haar jarenlange ervaring in de zorg en als trainer, was zij van mening dat er in de zorg e-learning nodig is die uitgaat van de dagelijkse praktijk en leerbehoefte van de medewerkers. In 2018 werd de Leren=Leuk Academie gelanceerd, met daarin een complete leerlijn voor elk functieniveau. Benieuwd geworden? Kom hier meer te weten over Hedwig en haar team.