Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

Gratis ebook – Toolkit e-learning

In dit ebook vind je alle basisinformatie over e-learning, zodat je weet wat je met e-learning kan en wat je daarvoor nodig hebt. Natuurlijk komt ook technotaal aan de orde. En je krijgt tips over gratis tools.

Het e-book met deze onmisbare informatie is helemaal gratis te downloaden, al meer dan 1000 personen hebben dit e-book gedownload!

Gratis e-learning handhygiëne

Gratis e-learning Hitteprotocol

Door klimaatverandering zijn er steeds vaker hete dagen in Nederland. En warm weer brengt gezondheidsrisico’s en zelfs levensbedreigende gevolgen met zich mee. Tijdens de hittegolf in juli 2019 stierven er 400 mensen meer dan in een gemiddelde zomerweek.  En dit waren vooral ouderen en kwetsbare mensen. Superbelangrijk dus dat jij als zorgprofessionals weet welke maatregelen je neemt met warm weer en hoe je je kunt voorbereiden op een warme periode.

Gratis e-learning handhygiëne

Handhygiëne is een belangrijk middel om verspreiding van infecties te voorkomen. Handhygiëne vraagt vooral om een consequente uitvoering en naleving.

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Gratis e-learning Kwetsbare Ouderen

In de e-learning Kwetsbare Ouderen maakt de cursist kennis met herkenbare praktijkvoorbeelden om bijvoorbeeld te kunnen bepalen of een zorgvrager kwetsbaar is. Ook wordt er gekeken of er bijvoorbeeld sprake is van de ‘geriatrische reuzen’ en welke gevolgen dat kan hebben voor de zorgvrager. Ook komt het betrekkelijk recente onderwerp over advance care aan de orde: wat wil een kwetsbare zorgvrager nog aan behandeling ontvangen?

Het is mogelijk om de e-learning via het eigen leerportaal van de organisatie aan te bieden. Dan kunnen medewerkers de e-learning eenvoudig in hun vertrouwde leeromgeving vinden en kan de organisatie voortgang monitoren. Ben je opleidingsfunctionaris en wil je de e-learning in jullie eigen leerportaal?

Gratis catalogus

Ben je op zoek naar e-learning voor de zorg? Dan ben je hier aan het juiste adres.

We bieden praktijkgerichte modules aan voor diverse doelgroepen. Als je wilt kunnen de modules in het eigen leerplatform worden geplaatst via LTI. En de modules zijn ook altijd te gebruiken in ons eigen leerplatform.
In de catalogus vind je alle informatie over onze e-learnings.

Gratis e-zine

Schrijf je in en ontvang elke 2 weken mijn e-zine met e-learning tips in je mailbox. Gratis!

Meer leren?

Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?

Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.