Aan de slag met e-learning!

Hedwig Schlotjes-Belle

Hedwig (oprichter van E-learning Made Easy) wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg ondersteunen met uitmuntende e-learning en hun daarbij super service en ondersteuning bieden.

  • Bijvoorbeeld door te antwoorden op vragen die ze stellen over de e-learning.
  • Of door een toetsvraag aan te passen als die verwarrend is gesteld.
  • Of door blogs te schrijven  over veranderende wet- en regelgeving en hoe zorgprofessionals de zorg kunnen verbeteren.
  • Of door blogs te schrijven voor opleidingsfunctionarissen hoe zij e-learning succesvol inzetten.

    Met zijn allen kunnen we de zorg voor ouderen beter en slimmer maken.

Oprichter van E-learning Made Easy Hedwig heeft haar wortels in de zorg. Daardoor kent ze medewerkers, cliënten, processen, en veel wet- en regelgeving.  Ze heeft werkervaring in de thuiszorg, bij Vilans en is alweer vanaf 2001 bezig met e-learning, met en voor diverse organisaties. Daardoor kan ze als geen ander snel meedenken met problemen en deze helpen oplossen. Doordat ze in diverse organisaties komt, kan ze aangeven wat bij anderen al heeft gewerkt (of juist niet).

Wist je trouwens ze in haar Vilanstijd de succespublicatie Stof genoeg heeft geschreven? Van dit boek zijn er meer dan 100.000 verkocht.

E-learning ontwikkelen is complex en tijdrovend om te maken. Doordat E-learning Made Easy werkt met free lancers die expert zijn in hun vakgebied, kunnen we snel en prijsbewust werken.

CRKBO_Instelling

Opleiden is een serieuze zaak. Bij E-learning Made Easy bieden we kwaliteit en staan we pal voor die kwaliteit. Daarom is E-learning Made Easy als opleidingsinstituut gecertificeerd bij het CRKBO.

Wat zeggen anderen over E-learning made easy?

Hedwig is een gedreven adviseur die graag samen met jou zoekt naar oplossingen, zowel als het gaat om opleidingsvraagstukken als om ICT vragen. Hedwigs kracht zit in het snel reageren op welke vraag dan ook. Ze schakelt snel en gaat direct aan de slag met acties. Geraldine Rebel, P&O adviseur Vivium Zorggroep

Eind 2016 gingen alle medewerkers van Amaris thuiszorg werken met Omaha. We vonden het belangrijk dat de medewerkers een scholing kregen die paste bij hun niveau. Het was voor ons niet haalbaar om dit klassikaal te doen. Daarom was de e-learning van E-learning Made Easy een goede oplossing. In overleg met Hedwig hebben de e-learning voor niveau 3 en 4 aangepast, zodat dit nog beter aansluit. De wijkverpleegkundigen kregen een uitgebreidere e-learning. In zeer korte tijd hebben alle medewerkers de e-learning behaald. Nieuwe medewerkers melden we nog steeds aan voor deze e-learning en kunnen op deze manier snel de methodiek van Omaha eigen maken.  Carla Schaeffers, Hoofd Opleidingen Amaris

Over Hedwigs team

E-learning heeft vele kanten: didactisch, technisch, film, foto, illustraties, tekst, toetsvragen, geluid. Als jouw organisatie eigen mensen heeft die kunnen ondersteunen op het gebied van foto, film, geluid, illustratie of toetsvragen: prima! En als ze er niet zijn, dan dragen we graag de mensen voor uit ons eigen team. Vakmensen die gevoel hebben voor opleiden en kwaliteit!

twitter linkedin facebook google-plus slideshare

Benieuwd hoe wij JOU kunnen helpen e-learning succesvol te implementeren?

We horen je vraag graag, hieronder vind je het contactformulier.

Hoe kan ik je helpen?

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

De organisatie waar je werkt

twitter linkedin facebook google-plus slideshare

Share
Share