welkom bij elearning made easy

Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen
voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Praktijkgerichte betaalbare
e-learningoplossingen
voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Aan de slag met e-learning!

E-learning Made Easy ondersteunt organisaties en medewerkers in de ouderenzorg met uitmuntende e-learning en biedt daarbij super service en ondersteuning.

  • Bijvoorbeeld door te antwoorden op vragen die ze stellen over de e-learning.
  • Of door een toetsvraag aan te passen als die verwarrend is gesteld.
  • Of door blogs te schrijven  over veranderende wet- en regelgeving en hoe zorgprofessionals de zorg kunnen verbeteren.
  • Of door blogs te schrijven voor opleidingsfunctionarissen hoe zij e-learning succesvol inzetten.

Met zijn allen kunnen we de zorg voor ouderen beter en slimmer maken.

Hedwig is een gedreven adviseur die graag samen met jou zoekt naar oplossingen, zowel als het gaat om opleidingsvraagstukken als om ICT vragen. Hedwigs kracht zit in het snel reageren op welke vraag dan ook. Ze schakelt snel en gaat direct aan de slag met acties.

Geraldine Rebel, P&O adviseur Vivium Zorggroep

Oprichter van E-learning Made Easy Hedwig heeft haar wortels in de zorg. Daardoor kent ze medewerkers, cliënten, processen, en veel wet- en regelgeving.  Ze heeft werkervaring in de thuiszorg, bij Vilans en is alweer vanaf 2001 bezig met e-learning, met en voor diverse organisaties. Daardoor kan ze als geen ander snel meedenken met problemen en deze helpen oplossen. Doordat ze in diverse organisaties komt, kan ze aangeven wat bij anderen al heeft gewerkt (of juist niet)..

Wist je trouwens ze in haar Vilanstijd de succespublicatie Stof genoeg heeft geschreven? Van dit boek zijn er meer dan 100.000 verkocht.

E-learning ontwikkelen is complex en tijdrovend om te maken. Doordat E-learning Made Easy werkt met freelancers die expert zijn in hun vakgebied, kunnen we snel en prijsbewust werken.

Eind 2016 gingen alle medewerkers van Amaris thuiszorg werken met Omaha. We vonden het belangrijk dat de medewerkers een scholing kregen die paste bij hun niveau. Het was voor ons niet haalbaar om dit klassikaal te doen. Daarom was de e-learning van E-learning Made Easy een goede oplossing. In overleg met Hedwig hebben de e-learning voor niveau 3 en 4 aangepast, zodat dit nog beter aansluit. De wijkverpleegkundigen kregen een uitgebreidere e-learning. In zeer korte tijd hebben alle medewerkers de e-learning behaald. Nieuwe medewerkers melden we nog steeds aan voor deze e-learning en kunnen op deze manier snel de methodiek van Omaha eigen maken.

Carla Schaeffers, Hoofd Opleidingen Amaris

Over Hedwigs team

E-learning heeft vele kanten: didactisch, technisch, film, foto, illustraties, tekst, toetsvragen, geluid. Als jouw organisatie eigen mensen heeft die kunnen ondersteunen op het gebied van foto, film, geluid, illustratie of toetsvragen: prima! En als ze er niet zijn, dan dragen we graag de mensen voor uit ons eigen team. Vakmensen die gevoel hebben voor opleiden en kwaliteit!

Het dagelijks ondersteunende team: Romy, Noor & Debbie

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen e-learning succesvol te implementeren?

We horen je vraag graag, hieronder vind je het contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.