Binnen het ontwikkelteam van E-learning Made Easy zoeken wij

Een auteur (v/m)

Wie zijn wij?

E–learning Made Easy ontwikkelt praktijkgerichte e–learning voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Onze e–learnings ondersteunen organisaties bij de bij- en nascholing van medewerkers. We hebben e–learnings van Diabetes tot Activiteiten organiseren tot Dataveiligheid.

Wat ga je doen?

Je gaat, na je inwerkproces, een e-learning schrijven met behulp van een schrijfplan. Dit schrijfplan is gemaakt door 1 van onze eindredacteurs en geeft per scherm aan wat erin moet komen. Jij schrijft de teksten voor elk scherm, bedenkt casussen en interacties en schrijft de toetsvragen.

We zijn op zoek naar jou als je

  • aantoonbare ervaring met schrijven hebt en werkervaring hebt in de ouderen- of gehandicaptenzorg
  • creatief bent
  • kritisch meedenkt over de inhoud
  • goed kunt omgaan met deadlines

Wat bieden wij jou?

E–learning Made Easy ontwikkelt e–learning voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. We doen dat met hart en ziel en met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. We werken allemaal vanuit huis, jij dus ook. Je kunt dus lekker je eigen tijd indelen. En doordat we allemaal vanuit huis werken, hebben we alle werkprocessen helder. Natuurlijk gaan we je ondersteunen om zo snel en zo goed mogelijk ingewerkt te worden. Waarbij we je een fijn uurtarief bieden, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Interesse?

Heb je interesse, mail dan je cv en een korte motivatie aan solliciteren@elearningmadeeasy.nl. Bij de selectieprocedure hoort een proefopdracht van 2-3 uur, die we in overleg met jou inplannen. Je mag een factuur sturen voor de proefopdracht.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.