Binnen het ontwikkelteam van E-learning Made Easy zoeken wij

Een contentmanager (v/m)

Wil jij bijdragen aan inhoudelijk en visueel aantrekkelijke content? Voor E-learning Made Easy, onderdeel van E-WISE, zijn we op zoek naar een contentmanager e-learning voor de nascholingspakketten voor zorgmedewerkers. Samen met de collega’s van vormgeving en de studio ga je de beste online nascholingen maken.

Spreekt dit je aan? En voel jij je thuis in een levendige en ambitieuze omgeving in een doelgericht team? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen?

Binnen een team van 30 contentmanagers, twee vormgevers en vier studiotechnici werk je aan de ontwikkeling van e-learnings voor zorgmedewerkers in Nederland. In dit team werk je aan een gevarieerd aanbod van online nascholingen voor deze specifieke doelgroep. Jij vertaalt de door jou begeleide studio-opnames in didactisch sterke cursussen die perfect aansluiten bij de behoeftes van onze cursisten.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het werven van docenten
 • Opnames voorbereiden en begeleiden waarbij je concepten beoordeelt en van feedback voorziet
 • Cursussen gereed maken voor publicatie door multimedia vorm te geven, teksten te redigeren en op te maken.

Dit verwachten we van jou:

 • Je hebt minimaal een opleiding op hbo of wo afgerond
 • Je bent communicatief en relationeel sterk
 • Je bent marktgericht en toont eigenaarschap
 • Je vindt balans tussen kwaliteit en snelheid
 • Je kunt goed plannen, zelfstandig werken en bent proactief
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect
 • Je bent accuraat, creatief en digitaal vaardig
 • Je woont in de omgeving van Utrecht

Wij bieden je het volgende:

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving en een team van enthousiaste collega’s: een goede mix van starters en ervaren medewerkers. We vergaderen weinig, hebben een hands-on mentaliteit, werken hybride en staan altijd open voor goede ideeën. We bieden een marktconform salaris, interne opleiding, een uitgebreide lunch en fantastische koffie.

Over E-WISE

E-WISE, gevestigd in Utrecht, is een vernieuwer in de nascholingsmarkt en de grootste aanbieder van online nascholingen. Je kunt ons vergelijken met Netflix: abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan online nascholingen van hoge kwaliteit. We bieden aan ruim twintig doelgroepen uitgebreide nascholingspakketten met meer dan 1500 cursussen online. Onze producten staan bekend om hun kwaliteit en we zijn constant aan het vernieuwen.

Meer over E-WISE

 

Enthousiast om bij E-WISE aan de slag te gaan?

Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatie naar: Brigitte Schipper, teammanager content en innovation. brigitte.schipper@e-wise.nl
We zijn benieuwd naar je sollicitatie!

Vragen over deze vacature of over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Brigitte Schipper brigitte.schipper@e-wise.nl

Sollicitatieprocedure

Als wij denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, nodigen we je uit voor een een kennismakingsgesprek. Mocht dat bij beide positief bevallen, maken we een afspraak voor een “verdiepend” sollicitatiegesprek. Als dat nog steeds goed voelt, gaan we de arbeidsvoorwaarden met elkaar afstemmen en vervolgens mag je een persoonlijk Insights Discovery profiel laten opstellen, dit persoonlijkheidsprofiel geeft meer inzicht in jezelf en anderen. Dit zien we als een mooie start van een goede samenwerking.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.