Alweer een jaar geleden werd in Nederland officieel de eerste Covid19 patiënt ‘gevonden’. Hoe weinig we toen wisten. Eerst dachten we nog dat het wel mee zou vallen. Een griepje. Zoiets. Inmiddels weten we beter.

Zuurstof toedienen en code zwart

Onlangs kregen we vragen van meerdere thuiszorgorganisaties. Konden we de e-learning zuurstof toedienen openzetten? Ik snapte de vraag niet direct. In gesprek bleek het te gaan om de voorbereiding op code zwart. Voor als de ziekenhuizen de toestroom patiënten Covid19 niet meer aan kunnen. Dan moeten meer patiënten met Covid19 langer thuis behandeld worden. Met zuurstof.

Snel en tegen sterk gereduceerd tarief van start

En dan is het handig als je als medewerker weet hoe het zit met zuurstof toedienen, wat de risico’s zijn. Dus dank voor jullie vraag, Esther en Merel. En ja, mocht jij ook in het kader van de voorbereiding op code zwart zuurstof toedienen willen aanbieden aan jullie medewerkers: we kunnen dit snel aanbieden (binnen 5-10 werkdagen, afhankelijk van het aantal cursisten), via onze eigen leeromgeving en via LTI. En tegen een sterk gereduceerde tarief.

Vraag hier een prijsopgaaf. We helpen je graag verder.

Waarom Covid19 zo gemeen is

Covid19 zet het hele immuunsysteem op zijn kop. Waardoor niet alleen mensen van hoge leeftijd eraan overlijden, maar ook jonge mensen ernstig ziek kunnen worden en ook zij soms sterven. Verder is er een groep van ongeveer 10% van de Covid19 patiënten, die nog maanden langdurig klachten houdt. Denk aan ernstige vermoeidheid, concentratieproblemen, geheugenproblemen.

Alle maatregels en updates Corona in 1 e-learning

Voorkomen blijft dus nog steeds het belangrijkste advies. Sinds januari zijn vaccinaties beschikbaar. Ik ben nog lang niet aan de beurt, ik hoop dat jij de jouwe al te pakken hebt! Daarnaast zijn alle beschermende maatregels, ook als je al gevaccineerd bent, nog steeds van kracht. In de e-learning Omgaan met Corona leer je daar alles over. Inclusief uitleg waarom en hoe je dat doet. Bijgewerkt tot en met 16 februari 2021, update 8. En zo nodig werken we deze steeds en opnieuw bij, zonder extra kosten. Zoals steeds kun je deze voor de kostenprijs van de leeromgeving toevoegen.

Aanbieding voor zzpers

Ook voor jou als zzp vig-er of verpleegkundige geldt dat je misschien je kennis wilt opfrissen rond zuurstof toedienen. Normaal verkopen we die niet los, nu voordelig samen met de e-learning Omgaan met Coronavirus en Handhygiëne. 

En voordat je op ons gaat mopperen dat het niet gratis is: we krijgen geen subsidie en wij moeten bij de supermarkt gewoon onze boodschappen betalen, onze huur of hypotheek, dank.

Warme groet, blijf gezond!

Hedwig

Artikel geschreven door:

Hedwig Schlötjes-Belle

Hedwig Schlötjes is de gedreven oprichter van E-learning Made Easy. Door haar jarenlange ervaring in de zorg en als trainer, was zij van mening dat er in de zorg e-learning nodig is die uitgaat van de dagelijkse praktijk en leerbehoefte van de medewerkers. In 2018 werd de Leren=Leuk Academie gelanceerd, met daarin een complete leerlijn voor elk functieniveau. Benieuwd geworden? Kom hier meer te weten over Hedwig en haar team.