Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

E-learning in de zorg

Handen aan bed belangrijkst, opleiden moet ook
In de zorg zijn de handen aan het bed het allerbelangrijkst. Verlet kost geld en vraagt inspanning van collega’s en invalkrachten voor extra diensten, terwijl iedereen al vol zit. Opleiden moet ook natuurlijk, maar wanneer dan? E-learning is een goede eerste stap. En met onze workouts kun je vervolgens verdiepen.

Met onze e-learning voor de zorg een goede eerste stap

Cursisten waarderen onze e-learnings hoog vanwege:

  • de herkenbare praktijkvoorbeelden
  • de afwisseling van tekst, beeld en interacties
  • de mogelijkheid om jezelf tussendoor te testen
  • eigen regie bij de cursist
  • duidelijk leerpad
  • regelbare afspeelsnelheid van video’s

Ook waarderen cursisten onze e-learning omdat ze deze op hun eigen moment, tempo en plek kunnen doen.

Ons motto: de zorg samen verbeteren
Het is ons motto om samen de ouderenzorg te verbeteren. In onze visie heb je daar alle zorgprofessionals bij nodig, dus ook de niveaus 1 en 2. Zorgvragers waarderen hun inzet hoog. Waar scholing voor VIG en verpleegkundigen verplichte kost is, mist die verplichting voor niveau 1 en 2. Vinden wij gek. Want hoe kun je werken op een huiskamer voor bewoners met dementie, als jij als woonkamerassistent nauwelijks weet wat dementie inhoudt? Vandaar dat we ook een heel pakket aan e-learnings hebben voor niveau 1 en 2.

Leerdoel: toepassen van kennis
De e-learning vanaf niveau 3 accrediteren we bij het kwaliteitsregister V&V. Onze e-learning voor de zorg is natuurlijk gebaseerd op de Vilans Kick-protocollen en de geldende wet- en regelgeving. Het is niet ons doel dat de cursist de wettekst kent, maar het is ons doel dat ze weet hoe ze handelt in overeenstemming met de wet- en regelgeving. Dit doen we door alledaagse casuïstieken voor te leggen aan de cursist. In de feedback krijgt de cursist het antwoord plus toelichting.

Want hoe ga je om met een zorgvrager die zo bang is voor een injectie dat hij deze weigert?

Betaalbare oplossing voor iedereen

Organisatie heeft eigen leeromgeving dus afname via LTI
Organisaties kunnen bij E-learning Made Easy de e-learning afnemen via LTI als de organisatie al een leeromgeving heeft. Zo’n LTI is een koppeling tussen 2 leermanagementsystemen. We doen dit snel en tegen een standaard laag tarief en onze uitmuntende ondersteuning en service.

Organisatie start met leeromgeving E-learning Made Easy
Heeft de organisatie nog geen eigen leeromgeving dan kan de organisatie starten in onze leeromgeving. Ook hier geldt een standaard laag opstarttarief en een snelle start en onze uitmuntende ondersteuning en service. E-learning Made Easy handelt de helpdesk af, waarmee de organisatie veel tijd bespaart.

Losse verkoop van e-learnings en pakketten via webshop
Zzp-ers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen kunnen de e-learnings aanschaffen via de webshop. Ook zij kunnen rekenen op onze uitmuntende ondersteuning en service.

Ja, ik kan aan de slag met Omaha System. Ik vond het leuk met die casussen, daar leer je echt van!

Grietje, cursist Omaha

 

Meer leren?

Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?

Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.