Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

E-learning in de zorg

Ben je op zoek naar e-learning voor de zorg? Dan ben je hier aan het juiste adres. E-learning Made Easy heeft de focus uitsluitend op e-learning voor de zorg. We zijn een groeiende organisatie die ondermeer De Wever, Het Anker, Sensire en Amaris tot haar afnemers mag rekenen.

Handen aan bed belangrijkst, opleiden moet ook
In de zorg zijn de handen aan het bed het allerbelangrijkst. Verlet kost geld en vraagt inspanning van collega’s en invalkrachten voor extra diensten, terwijl iedereen al vol zit. Opleiden moet ook natuurlijk, maar wanneer dan?

Uitgebreid pakket e-learning voor de zorg

Hieronder vind je de e-learnings per niveau. We ontwikkelen daarnaast maandelijks nieuwe modules, denk bijvoorbeeld aan e-learning over de wet Zorg en dwang (gereed eind 2019). In de catalogus vind je alle modules met o.a. de leerdoelen, duur, prijs.

E-learning zorg niveau 3/4/5

Met onze e-learning voor de zorg een beter alternatief

Gelukkig heb je met de e-learning voor de zorg van E-learning Made Easy een zeer goed alternatief voor klassikale scholing. Cursisten waarderen onze e-learnings hoog vanwege:

  • de herkenbare praktijkvoorbeelden
  • de afwisseling van tekst, beeld en interacties
  • de mogelijkheid om jezelf tussendoor te testen
  • eigen regie bij de cursist
  • duidelijk leerpad
  • regelbare afspeelsnelheid van video’s

Ook waarderen cursisten onze e-learning omdat ze deze op hun eigen moment, tempo en plek kunnen doen.

Ons motto: de zorg samen verbeteren
Het is ons motto om samen de ouderenzorg te verbeteren. In onze visie heb je daar alle zorgprofessionals bij nodig, dus ook de niveaus 1 en 2. Zorgvragers waarderen hun inzet hoog. Waar scholing voor VIG en verpleegkundigen verplichte kost is, mist die verplichting voor niveau 1 en 2. Vinden wij gek. Want hoe kun je werken op een huiskamer voor bewoners met dementie, als jij als woonkamerassistent nauwelijks weet wat dementie inhoudt? Vandaar dat we ook een heel pakket aan e-learnings hebben voor niveau 1 en 2.

Leerdoel: toepassen van kennis
De e-learning vanaf niveau 3 accrediteren we bij het kwaliteitsregister V&V. Onze e-learning voor de zorg is natuurlijk gebaseerd op de Vilans Kick-protocollen en de geldende wet- en regelgeving. Het is niet ons doel dat de cursist de wettekst kent, maar het is ons doel dat ze weet hoe ze handelt in overeenstemming met de wet- en regelgeving. Dit doen we door alledaagse casuïstieken voor te leggen aan de cursist. In de feedback krijgt de cursist het antwoord plus toelichting.

Want hoe ga je om met een zorgvrager die zo bang is voor een injectie dat hij deze weigert?

Betaalbare oplossing voor iedereen

Organisatie heeft eigen leeromgeving dus afname via LTI
Organisaties kunnen bij E-learning Made Easy de e-learning afnemen via LTI als de organisatie al een leeromgeving heeft. Zo’n LTI is een koppeling tussen 2 leermanagementsystemen. We doen dit snel en tegen een standaard laag tarief en onze uitmuntende ondersteuning en service.

Organisatie start met leeromgeving E-learning Made Easy
Heeft de organisatie nog geen eigen leeromgeving dan kan de organisatie starten in onze leeromgeving. Ook hier geldt een standaard laag opstarttarief en een snelle start en onze uitmuntende ondersteuning en service. E-learning Made Easy handelt de helpdesk af, waarmee de organisatie veel tijd bespaart.

Losse verkoop van e-learnings en pakketten via webshop
Zzp-ers, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen kunnen de e-learnings aanschaffen via de webshop. Ook zij kunnen rekenen op onze uitmuntende ondersteuning en service.

Ja, ik kan aan de slag met Omaha System. Ik vond het leuk met die casussen, daar leer je echt van!

Grietje, cursist Omaha

Meer leren?

Op zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep? 

Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel (T: 033-2000367) of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.