welkom bij elearning made easy

Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen
voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Praktijkgerichte betaalbare
e-learningoplossingen
voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Klachtenregeling

E-learning Made Easy stelt alles in het werk om organisatie en cursisten een plezierige en effectieve leerervaring te bieden. Ondanks die inspanning kun je ontevreden zijn over onze dienstverlening. Wat kun je doen?

1. Ben je niet tevreden over (een onderdeel van) een training of online module ? Laat het ons zo snel mogelijk weten. We zijn een lerende organisatie en staan open voor verbeteringen!

2. Ben je niet tevreden over de manier waarop we je klacht hebben opgepakt? Dan kun je contact opnemen met onze onafhankelijke klachtencommissie. Dien hier je klacht in. Voorzitter van de klachtencommissie is Marjo Onderwater, docent Verpleegkunde aan de HAN en lid van de Raad van Toezicht van de St Annenborch. Samen met de andere commissieleden gaat zij zowel jouw als ons belang afwegen om tot een rechtvaardig oordeel te komen.

3. De klachtencommissie neemt je klacht in behandeling als je:
• eerder met ons geprobeerd hebt je klacht op te lossen;
• klaagt binnen 4 weken na de betreffende training of online module;
• duidelijk omschrijft wat je klacht is en waarom de eerder geboden oplossing in jouw ogen onvoldoende is.

Uiteraard behandelt de klachtencommissie jouw klacht zorgvuldig en vertrouwelijk.

4. Na ontvangst van je klacht mailt de klachtencommissie jou en ons een bevestiging van ontvangst.

5. De klachtencommissie vraagt aan jou en aan E-learning Made Easy wat er is gebeurd.

6. De klachtencommissie beoordeelt of je klacht gegrond is. Een financiële vergoeding kan nooit hoger zijn dan het bedrag dat jouw training of online module heeft gekost.

7. De klachtencommissie doet uitspraak binnen 4 weken nadat jij je klacht hebt bekendgemaakt. Als de klachtencommissie langer nodig heeft, laat ze dat jou en ons weten. De gegevens over de klacht worden voor de duur van 5 jaar bewaard.

8. De uitspraak van de klachtencommissie is bindend voor E-learning Made Easy.

9. Mocht je met de uitslag van de klachtencommissie niet tevreden zijn, dan kun je deze voorleggen aan een externe klachtencommissie. De uitspraak hiervan is bindend. 

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.