Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor zorg en welzijn

Stof genoeg, e-learning huishoudelijke hulp

Wil de organisatie medewerkers op terrein van huishoudelijke hulp bijscholen of stelt de gemeente dit als eis in het kader van de WMO?

Ik heb niet erg veel computer ervaring. Ik vond de e-learning erg duidelijk en heb veel plezier beleefd aan het beantwoorden van de vragen.

Dirkje, cursist

Klassikaal = duur en tijdrovend

Klassikale training is een tijdrovende en dure aangelegenheid, zoals je misschien al hebt ervaren. Je hebt trainers nodig, lokalen, deelnemers moeten worden ingedeeld en uitgenodigd. Er moet worden bijgehouden wie er was en wie er niet was. En dan zijn er natuurlijk altijd deelnemers die niet kunnen op de trainingsdagen, moet daarvoor dan een extra training worden georganiseerd? Klassikale scholing is duur en zorgt voor veel administratie.

Dan is deze e-learning  een betaalbaar en beproefd alternatief voor klassikale scholing. Met lagere scholingskosten, minder verlet door scholing en veel minder regelwerk. Je bespaart eenvoudig 50% op scholingskosten. Benieuwd naar de e-learning? Vraag de demo aan.

E-learning: effectief en betaalbaar

Met de e-learning Stof Genoeg & Signaleren  kunnen zorginstellingen makkelijk en betaalbaar medewerkers bijscholen tot professionals huishoudelijke hulp.  Met e-learning bespaar je meer dan 60% op de cursustijd voor de deelnemers. Ook op andere kosten bespaar je: met e-learning zijn er geen  kosten voor bijvoorbeeld trainers, lokalen, koffie en thee. Tevens bespaar je enorm op de administratieve last die klassikale scholing met zich meebrengt:  je nodigt de deelnemers uit via mail en  in het leerplatform kunnen eenvoudig de verrichtingen van de cursisten worden gevolgd.

Aantoonbaar resultaat

Inmiddels zijn we hard op weg naar 1000 deelnemers voor deze e-learning. 96,3% daarvan is geslaagd . Medewerkers geven gemiddeld een 7,7 aan deze verplichte scholing voor Huishoudelijke hulp en een 8- voor Signaleren.  Met de e-learning worden medewerkers geschoolde en deskundige medewerkers op het terrein van huishoudelijke hulp. De e-learning kan worden geaccrediteerd bij beroepsvereniging V&VN.

Samen met Hedwig zijn we al onze medewerkers huishoudelijke hulp aan het bijscholen. Hedwig zorgde voor accreditatie, ontwikkelde 1 nieuwe module en maakte een vliegende start mogelijk met een goed plan van aanpak.

Nicolette van Duijn, operationeel manager Vivium Thuiszorg

Ontwikkeld met Vilans

De e-learning Huishoudelijke Hulp is gebaseerd op het standaardwerk Stof genoeg dat meer dan 100.000 keer is verkocht en is geschreven door Hedwig Schlötjes-Belle, inmiddels eigenaar van E-learning Made Easy. De e-learning Huishoudelijke hulp is ontwikkeld in samenwerking met Vilans.

Wat kost e-learning Stof genoeg?

De prijs is afhankelijk van veel factoren. In een persoonlijk gesprek zetten we graag de wensen van de organisatie op een rij en maken we binnen 10 werkdagen met een messcherpe offerte.

Benieuwd geworden? Vraag de gratis demo aan!

 

Meer leren?

e-learning cursus op maat is ook mogelijkOp zoek naar e-learning rond een ander onderwerp of voor een andere doelgroep?
Wij bieden betaalbaar maatwerk. Meer weten? Bel (T: 033 - 200 03 67)
of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

 

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.