Praktijkgerichte betaalbare e-learningoplossingen voor de ouderenzorg

Valpreventie

E-learning valpreventie bij ouderen

49 euro per deelnemer | korting bij meer dan 10 deelnemers

Een val van een oudere zorgvrager heeft vaak grote, langdurige impact.  Een val leidt vaak tot lichamelijk letsel, dat pijnlijk is en de zorgvrager beperkt in zijn mobiliteit. Dat vraagt om revalidatie of zelfs een ziekenhuisopname.

De fysieke achteruitgang kan er ook voor zorgen dat de zorgvrager minder zelfredzaamheid is. Dat boodschappen doen niet meer lukt. Dat de zorgvrager kwetsbaarder wordt.

Hoe vaker een zorgvrager valt, hoe kwetsbaarder hij wordt. Sterker nog: wist je dat een zorgvrager na een heupoperatie een sterk verhoogde kans heeft op overlijden?

  • lekker relaxed leren: op je eigen bank, in je eigen tijd en tempo
  • inclusief instructiefilmpjes, praktijkvoorbeelden en oefeningen
  • te volgen op laptop, tablet of smartphone
  • ook beschikbaar na afronding (alle kennis in je broekzak)
  • automatische accreditatie na de toets

Voorkom vallen

Belangrijk dus dat er aandacht is voor vallen, struikelen of uitglijden. Valpreventie gaat daarover en voorkomt valincidenten aan de hand van richtlijnen en maatregelen.

Manieren om vallen te voorkomen

Een val zit in een klein hoekje, dus zijn er veel manieren om vallen te voorkomen. Maar welke manieren zijn het beste en boeken het meeste succes? Welke zijn nieuw en op wie zijn specifieke maatregelen van toepassing?

Alles over valpreventie

Antwoorden op deze vragen vind je in de e-learning Valpreventie. Met de e-learning leert de zorgprofessional op welke manieren ze aan valpreventie kan doen, welke evidence based manieren daarbij het best werken en welke nieuwe methodes er zijn. In de e-learning zitten veel herkenbare voorbeelden en concrete tips, die de zorgprofessional direct mee kan nemen in de praktijk.

  • € 49,00 incl btw
  • Gemiddeld 2 uur
  • Niveau 3 en hoger
  • 2 accreditatiepunten

Duidelijke inhoud met na elk blok vragen voor jezelf om te checken of je de info goed begrepen hebt. Handig!

Kirstin Modderkolk, cursist

Meer leren?

De zorg is steeds in beweging en ook medewerkers en zorgvragers veranderen voortdurend, waardoor er continu een vraag is naar kennis. Een cursist komt soms om iets nieuws te leren, soms om na te zoeken hoe iets zit en soms ter bevestiging dat ze het goed doet. Met onze Leren=Leuk Academie kan dat allemaal en hebben we e-learnings voor elk functieniveau.

Meer weten? Klik hier als je werkt voor een organisatie of klik hier als je zzp-er bent.

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord wel bij de veelgestelde vragen. Of wil je meer weten? Bel 085-876 95 99 of neem contact met ons op voor een scherp aanbod.

Gratis

Doe de gratis e-learning handhygiëne en leer alle ins en outs over handhygiëne en handen wassen.

Over E-learning Made Easy

E-learning Made Easy wil organisaties en medewerkers in de ouderenzorg  uitmuntende e-learning bieden en ook service en ondersteuning geven. Lees meer over hoe oprichter Hedwig dat samen met haar team doet.